Om oss

Espira Grefsen Stasjon er en 8-avdelings barnehage beliggende i Sagene bydel  i Oslo.

Småbarngruppene (1-3 år) består av 14 barn, en pedagogisk leder, en barnehagelærer og to barnehagemedarbeidere/ fagarbeidere. Gruppene med store barn (3-6 år) består av 24 barn, en pedagogisk leder, en barnehagelærer og to barnehagemedarbeidere/ fagarbeidere.  For dette barnehageåret har vi en avdeling for 3-6 åringer, tre avdelinger med 1-2 åringer og tre avdelinger med barn på 1 år. Vi tilstreber gode barnegrupper, satt sammen av barn med ulik bakgrunn, kjønn og alder.

Barnehagen har eget «forskerrom», et romslig motorikkrom inne, egen spisedel, med felles stor kjøkken og lyse fine lokaler. Innredningen er i barnehøyde, med leker tilgjengelig, rom i rommet, vil være prinsippet i innredningen.

Uteområdet vårt innbyr til lek og moro. Her er det gode muligheter for både små og store, akebakke, husker, sykkelløype, lekehus og sandkasse. Vi er opptatt av å skape et godt utemiljø, som kan stimulere barna, både de minste og de største.

Vi serverer alle måltidene i barnehagen, full kost, med fokus på gode råvarer og næringsrik mat. Matpenger ligger på ca 400 pr måned, da er all mat og drikke inkludert.

Søknad om plass i Espira Grefsen stasjon barnehage foregår via Oslo kommunes hjemmesider.  Vi tar inn barn f.o.m. de er 11 måneder.

 

Personvern og cookies