Om oss

Espira Grefsen stasjon barnehage åpnet dørene for barn 22. august 2016. Barnehagen er en del av boligprosjektet Grefsen Stasjon. Barn som bor i de tilknyttede sameiene vil ha fortrinnsrett til plass i barnehagen. Espira Grefsen stasjon barnehage er godt tilrettelagt for bruk av kollektivtransport.

Espira Grefsen stasjon barnehage har plass til rundt 150 barn i alderen 1-6 år, og har 50% pedagogdekning. På hver avdeling jobber det en pedagogisk leder og en barnehagelærer, begge utdannet barnehagelærere.

Barnehagen har et stort og moderne kjøkken med egen kokk som lager god og næringsrik mat tre ganger om dagen. Menyen vil blant annet bestå av fisk, kjøtt, grønnsaker og grøt. Her trenger du ikke å ta med matpakke!

Barnehagen er tegnet av anerkjente arkitekter med lang erfaring fra barnehageprosjekter. I tillegg har Espira brukt mye ressurser og sin samlede barnehagefaglige kompetanse for å skape et bygg og en barnehage som gir en spennende hverdag for barna. Espira har spesielt fokus på fysisk og motorisk utvikling, kosthold og ernæring samt språkutvikling og å stimulere til nysgjerrighet og forskning gjennom sitt samarbeid med Forskerfabrikken.

Søknad om plass i Espira Grefsen stasjon barnehage foregår via Oslo kommunes hjemmesider. Barnehagen ligger i Bydel Sagene.

Dersom du har spørsmål knyttet til opptak av barn og lignende, ta kontakt med assisterende styrer Line Bye på mail post@grefsenstasjon.espira.no eller på telefon 98 90 58 11.

Personvern og cookies